"Любов към музиката, постоянство и отдаденост." - Интервю с Пенчо Цочев

Пенчо Цочев (с творчески псевдоним Pangura) е един от участниците в първото издание на Музикален Акселератор 2021. Това е програма за развитие на млади български музиканти, организиранa от RockSchool, с подкрепата на Община София. Пенчо имаше възможност да запише своята песен “Partner in Crime” в Urban House Studio, като към нея беше заснет и студиен видео клип. Поговорихме си с него за музиката като начин за себеизразяване. Приятно четене!

 

Как започнa да се занимаваш с музика и на какво те е научила тя?

Първата ми среща с музиката беше доста случайна и на ранна възраст. От тогава тя се превърна в начин на живо. Mного съм благодарен за това, защото тя ме научи на търпение и на постоянство.

 

Кой е любимият ти изпълнител или този, който те е докоснал най-много? Албум? Песен?

През годините съм минал през много различни стилове музика и смятам, че точно това ме е изградило като артист. Любимите ми изпълнители са: Jon Bon Jovi, Slash, Finneas, Nat King Cole, Frank Sinatra, Bob Dylan.

 

 

Планираш ли да включиш други музиканти в твоя музикален проект и как очакваш те да го надградят? 

Винаги се опитвам да разширя мирогледа си с възможно най-различни музикални проекти - от джаз до метъл музика. В момента се занимавам сериозно с проекта на много талантлива певица (също част от програмата) и тя ще участва в  една песен от моя албум.

 

Какво вдъхновява твоето творчество? Как протича твоят процес на създаване на нова песен?

Моята музика е начинът ми на себеизразяване, затова по-голямата част от творчеството ми е вдъхновено от емоции, случки и хора от личният ми живот.

 

Коя е песента, с която участваш в Музикалния Акселератор на RockSchool и каква е нейната история?

Песента с коята участвам в Музикалния Акселератор се казва "Partner In Crime". Написах я преди 7 години, но все още е актуална като смисъл за мен. Песента представя нещо което е заложено във всеки един от нас, в крайна сметка всички търсим някого с когото да споделим хубавите и лошите моменти.

 

 

Кои са трите неща, които ще си вземеш от участието ти в Музикалния Акселератор?

Най-значимото нещо за мен което се случи по време на участието ми в програмата е че се запознах с Деница Николова. Оказа се, че имаме сходни виждания. Започнахме да правим музика заедно и доста се сближихме в процеса.

 

Коя е най-запомнящата се случка, която си имал в звукозаписно студио? 

От 2 години записвам в домашно студио. С колегите ми от моята тинейджърска рок група се захванахме с нов проект това лято и прекарвахме от 5 до 8 часа в студиото на ден.

През това време се случиха много забавни неща, но може би най-готината случка беше, когато искахме да запишен перкусии за атмосфера. Използвахме стари чинели, пригодени четки от метла и стойки от счупени въдици. В крайна сметка се получи доста интересно и беше много забавно.

 

Какво най-много ти харесва в Urban House Studio и защо би го препоръчал?

Най-много ми хареса характерът и отношението на хората, които работят в Urban House Studio. Апаратурата също е на доста високо ниво.

 

Kои според теб са най-важните фактори за успеха на един музикален изпълнител?

Най-важните фактори според мен са любов към музиката, постоянство и отдаденост.

 

 

Какви са музикалните ти цели и мечти?

Целта ми е моята музика да повлияе на някого по същия начин, по които влияе на мен. Да помогна на други артисти да превърнат музикалните си идеи в реалност и да предам знанията си някой ден.

 

Не забравяйте да последвате Pangura в Instagram и Youtube, за да разберете първи за неговите нови песни.

Testimonials

Най-доброто студио в София! Винаги е удоволствие да записваш там. Страхотна атмосфера, невероятни хора и оборудване.

Георги Иванов клиент

Страхотна комуникация с хората от екипа в студиото. Чист професионализъм. Благодарим на Мелина и Неди, и на всеки, който е замесен.

Аделина Рудова артист/музикант

Беше наистина удоволствие да записваме в Urban House Studio. Екипът от усмихнати професионалисти направи преживяването още по-незабравимо и резултатите бяха невероятни. Благодаря ви, ще се върна отново! :)

Ели Александрова артист/музикант

Най-доброто студио!!! Определено препоръчвам! Песента стана за по-малко от седмица и е перфектна! ☺️☺️

Роби Азалиа артист/музикант

Прекрасно студио. Неди е великолепен, работата е прекрасна и магията на чистата любов, която се случва в Urban House е невероятна. Опитайте, дори да нямате нужната смелост, и ще научите много за музиката и за себе си.

Добрин Юнгарев артист/музикант

Имах невероятно преживяване! Студиото е наистина невероятно и професионално. Хората от екипа - усмихнати и мили и знаят какво правят. Наистина много го харесах.

Ива Тодорова артист/музикант

Горещо препоръчвам звукозаписното студио. Момчетата и момичетата, техниката, качеството и отношението са на най-високо ниво и е удоволствие да се работи с тях!!!

Петък Бултрас

Приятно студио с усмихнати лица, които определено влагат старание в работата си. :) Харесва ми!

Силвия Ангелова

Много добри професионалисти! Работят бързо и качествено. Силно препоръчвам! :)

Венцислав Дуков

Прекрасни, такантливи млади хора! Очарование и удивително време пекарано с тях в звукозаписното студио! Ще се възползвам пак! Удивете се и вие!

Възраждане - Касис ООД

Мотивирани и вдъхновяващи хора. Безспорни професионалисти. Благодаря им сърдечно!

Илиана Христова

Това е едно от най-добрите звукозаписни студия в София.Супер модерна техника в съчетание с абсолютно професионален екип и атмосфера винаги води до отлични резултати.

Гергана Рускова

Добро местоположение, много приятен екип, висококачествено студийно оборудване и чудесно място за записване на музиката! Силно препоръчвам!

Иван Иванов

Чудесно звукозаписно студио с приятелски настроен персонал. Лесно е да се намери, добро оборудване, определено бих го препоръчал!

Joanna J.

Ако все още обсъждате, кое е най-доброто звукозаписно студио за вас - Urban House е точното място! Наистина приятна атмосфера!

Михаела Стефанова

Най-доброто звукозаписно студио с модерно оборудване и професионален персонал.

Мария Севова

Support us

Help us raise funds for our “Recording Scholarship.” We provide free recording, mixing, mastering, and production of talented Bulgarian artists. We want to provide at least 10 scholarships each year, so every donation is important, regardless of size. Thanks to all who help us.
Or bank transaction

Urban House Studio Newsletter

Be the first to know about all our new initiatives, services, and activities!
We will not spam, we promise :)

Contacts

Address: 89 Hristo Botev Blvd, Sofia

Phone: +359 8820 43522

Mail: [email protected]

Close