Ваучери за Звукозапис и Продукция

FB-Post

Един от най-прекрасните подаръци, които можеш да направиш на близък човек, е да му подариш музика. В Urban House Studio предлагаме възможността да подариш незабравимо преживяване на приятел с нашите ваучери за звукозапис и музикална продукция. От записаната песен ще остане страхотен спомен, на който ще може да се радвате винаги във времето.

Изобщо не се притеснявайте, ако човекът, на когото подарявате ваучерът не е професионален музикант. Вратите ни са отворени за всеки, който обича музиката и иска да преживее усещането от запис в професионално студио.

В Urban House Studio окуражаваме всеки, който иска да създава или пресъздава музика да опита професионален запис и да разбере и преживее процеса. Ние предразполагаме всички наши гости да се чувстват у дома, създавайки приятелска атмосфера и отношение.

Ваучерът е безсрочен, така че може да си резервирате студиото в удобен за вас ден. Продължителността на запис на една песен е час и половина, а нашият звуков инженер ще ви помогне да постигнете най-доброто и подпомогне създаването на качествен запис. Цената за един ваучер е 200лв., а при желание да се добави и видео, в което да заснемем звукозаписната сесия, се заплащат допълнителни 80лв. След записа, изпълнението ще премине през постпродукция и ще го получите на .wav файл.

Студио Urban House се намира на бул. Христо Ботев 89 в град София. При допълнителни въпроси или запитвания, не се колебайте да ни потърсите на [email protected]

 

Затвори