Urban House Studio ще ви помогне да направите незабравим подарък за предстояща сватба, ергенско парти или моминско парти. В уютната и артистична атмосфера на нашето звукозаписно студио, всеки може да преживее усещането от запис на песен в професионална среда или да се докосне до магията на музикалните инструменти. 


Това преживяване е подходящо за:

 • младоженец или младоженка, която иска да изненада своята половинка
 • кумове на сватба търсещи уникален подарък за младоженците
 • близки приятели, които участват в моминско или ергенско парти и искат да зарадват булката или младоженеца
 • гости на сватба, които търсят запомнящ се подарък за този специален ден

Какво предлагаме?  

 • Изненада за моминско или ергенско парти под формата на запис на любима песен в професионално студио - младоженецът или младоженката ще имат на разположение 2 часа за звукозаписната сесия. След това нашите аудио инженери ще направят професионална пост-продукция на песента, за да извлекат максимума от записа и да оформят песента като завършен продукт, който ще получите в .wav файл. Можете да пуснете песента в деня на сватбата и да изненадате всички гости. Цената на тази услуга е 250лв
 • При желание може да се направи и видео на звукозаписната сесия, което се заплаща допълнително - цена 150лв 
 • Музикална работилница с инструменти по избор - младоженецът или младоженката могат да се запознаят отблизо и да посвирят на един или повече музикални инструменти под ръководството на професионален преподавател - цена от 30лв / преподавател / час

Как да резервирате?

 • Свържете се с нас, за да изберем заедно най-подходящия пакет от услуги за вашия конкретен случай и да резервираме желаната от вас дата 
 • Услугите могат да се предплатят на място, в рецепцията на RockSchool или по банков път с основание за плащане: Музикален подарък за младоженци + Име и Фамилия на: 
  Рокскул.БГ ЕООД 
  Централна Кооперативна Банка  
  IBAN: BG67CECB979010C3079300   
 • Urban House Studio се намира на бул. Христо Ботев 89 в град София - при допълнителни въпроси - не се колебайте да ни потърсите на [email protected]

Това преживяване е подходящо за всеки, който обича музиката. Не е необходимо да имате предишен опит или да сте професионален музикант. В уютна атмосфера и приятелско отношение, нашият звуков инженер ще помогне на всеки да постигне най-добрия възможен резултат. Очакваме ви!

Хората Oбичат Urban House Studio

Най-доброто студио в София! Винаги е удоволствие да записваш там. Страхотна атмосфера, невероятни хора и оборудване.

Георги Иванов клиент

Страхотна комуникация с хората от екипа в студиото. Чист професионализъм. Благодарим на Мелина и Неди, и на всеки, който е замесен.

Аделина Рудова артист/музикант

Беше наистина удоволствие да записваме в Urban House Studio. Екипът от усмихнати професионалисти направи преживяването още по-незабравимо и резултатите бяха невероятни. Благодаря ви, ще се върна отново! :)

Ели Александрова артист/музикант

Най-доброто студио!!! Определено препоръчвам! Песента стана за по-малко от седмица и е перфектна! ☺️☺️

Роби Азалиа артист/музикант

Прекрасно студио. Неди е великолепен, работата е прекрасна и магията на чистата любов, която се случва в Urban House е невероятна. Опитайте, дори да нямате нужната смелост, и ще научите много за музиката и за себе си.

Добрин Юнгарев артист/музикант

Имах невероятно преживяване! Студиото е наистина невероятно и професионално. Хората от екипа - усмихнати и мили и знаят какво правят. Наистина много го харесах.

Ива Тодорова артист/музикант

Горещо препоръчвам звукозаписното студио. Момчетата и момичетата, техниката, качеството и отношението са на най-високо ниво и е удоволствие да се работи с тях!!!

Петък Бултрас

Приятно студио с усмихнати лица, които определено влагат старание в работата си. :) Харесва ми!

Силвия Ангелова

Много добри професионалисти! Работят бързо и качествено. Силно препоръчвам! :)

Венцислав Дуков

Прекрасни, такантливи млади хора! Очарование и удивително време пекарано с тях в звукозаписното студио! Ще се възползвам пак! Удивете се и вие!

Възраждане - Касис ООД

Мотивирани и вдъхновяващи хора. Безспорни професионалисти. Благодаря им сърдечно!

Илиана Христова

Това е едно от най-добрите звукозаписни студия в София.Супер модерна техника в съчетание с абсолютно професионален екип и атмосфера винаги води до отлични резултати.

Гергана Рускова

Добро местоположение, много приятен екип, висококачествено студийно оборудване и чудесно място за записване на музиката! Силно препоръчвам!

Иван Иванов

Чудесно звукозаписно студио с приятелски настроен персонал. Лесно е да се намери, добро оборудване, определено бих го препоръчал!

Joanna J.

Ако все още обсъждате, кое е най-доброто звукозаписно студио за вас - Urban House е точното място! Наистина приятна атмосфера!

Михаела Стефанова

Най-доброто звукозаписно студио с модерно оборудване и професионален персонал.

Мария Севова

Подкрепи ни

Помогнете ни да съберем средства за нашата "Стипендия за звукозапис”. Предоставяме безплатен запис, микс, мастъринг и продуциране на талантливи български изпълнители. Искаме да осигурим поне 10 стипендии всяка година, така че всяка дарена сума е важна, независимо от размера. Благодарим на всички, които ни помагат.
Или по банков път

Urban House Studio Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, услуги и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 897 988 633

Мейл: [email protected]

Затвори