Кои сме ние?

Имаме богат опит в създаването на професионални музикални продукти и работата с начинаещи и напреднали музиканти. Вече повече от 370 артиста са използвали нашите услуги и сме помогнали за създаването на над 1000 песни. Предлагаме висококачествени записи, обработка, миксинг, мастъринг и продуциране на музика.

Работим с бизнес клиенти за озвучаване и продукция на реклами, документални филми, корпоративно видео, обучаващи филми, телефонни централи (IVR) и други. Изработваме продукция за радио и телевизия, записваме артистични гласове, правим дублажи и създаваме джингли. Записваме вайсовъри за аудио книги, като разполагаме с богат каталог от гласове.

Екипът на Urban House Studio е съставен от аудио инженери и професионални музиканти с богат практически опит. Ние постоянно инвестираме в надграждането и развитието нашите знания и умения, за да предоставяме винаги висококачествени звукозаписни и аудио услуги. Urban House Studio e първото професионално звукозаписно студио, което предоставя стипендии за продукция и запис на талантливи български музиканти.

Urban House Studio е създадено през 2013 година от екипа на Фондация “Музика за България” (фондация с обществена полза с рег. N 007/06.12.2012 г.). То е част от мисията на фондацията да развива музикалното образование и култура в страната и да предоставя възможности за развитие на начинаещи и напреднали музиканти. Други проекти на Фондация “Музика за България” са:

Музикално общество и училище. Сформираме банди и редовно организираме концерти. по пеене, пиано, китара, барабани, бас, тежки вокали, цигулка, флейта, акордеон, гайда, композиция, songwriting, солфеж и студийна работа. Даваме и онлайн уроци.

Дом на любовта към музиката. Предлагаме зала за концерти, репетиции, работилници, отворени уроци, дискусии, семинари и всякакви други интересни събития. Имаме сцена и професионално озвучаване. Даваме и техника под наем.

Make Music Day е ежегодно еднодневно събитие, в което се провеждат безплатни музикални изпълнения на живо, музикални уроци и други музикални събития по целия свят. Музикални празненства като това се проведат на 21 юни в над 1000 града.

Екип

Работим със стремеж към съвършенство и искрена любов към музиката. Даваме всичко от себе се, за да реализираме 100% от творческия потенциал, с който разполагате ❤️
Мелина Крумова Съосновател и Студиен Инженер
Георги Иванов Съосновател и Студиен Инженер
Боян Симеонов Управител
Филип Коларов Студиен Инженер
Павел Крумов Студиен Инженер
Николай Станев Студиен Инженер
Ясен Неделчев Студиен Инженер

Акустична кабина

Акустичната ни кабина е разделена на две половини - абсорбираща и рефлекторна. Този дизайн позволява по-голяма гъвкавост при търсенето и създаването на звуци. Стаята е достатъчно голяма, за да може цяла банда да свири и записва заедно. Специално проектираната акустика осигурява осъществяването на прецизен запис.

Размери: 380см x 620см x 280см

Апаратна

Апаратната се използва за записване и смесване, като стаята е акустично третирана за максимална точност на звука.

Размери: 410см x 420см x 280см

Апаратна 2

Втората апаратна е акустично проектирана специфично по мониторните колони, които са вградени в абсорбиращата част на стаята. Този дизайн елиминира ненужните отражения и вибрации, давайки най-прецизното референтно звуковъзпроизвеждане. Предназначението на апаратна 2 е завършителният процес при аудиопродукцията – мастериране.

Размери: 280см x 540см x 230см

Микрофони

 • Neumann U87 AI
 • Neumann KM184
 • AKG Perception 420
 • Audio Technica AT4040
 • Sennheiser 421
 • Sennheiser Е 906
 • Shure Beta52
 • Shure Beta91A
 • Shure SM7B
 • t.bone BD-25Beta /EM-81 / CD-56Beta
 • Shure SM57
 • Shure SM58

Хората Oбичат Urban House Studio

Най-доброто студио в София! Винаги е удоволствие да записваш там. Страхотна атмосфера, невероятни хора и оборудване.

Георги Иванов клиент

Страхотна комуникация с хората от екипа в студиото. Чист професионализъм. Благодарим на Мелина и Неди, и на всеки, който е замесен.

Аделина Рудова артист/музикант

Беше наистина удоволствие да записваме в Urban House Studio. Екипът от усмихнати професионалисти направи преживяването още по-незабравимо и резултатите бяха невероятни. Благодаря ви, ще се върна отново! :)

Ели Александрова артист/музикант

Най-доброто студио!!! Определено препоръчвам! Песента стана за по-малко от седмица и е перфектна! ☺️☺️

Роби Азалиа артист/музикант

Прекрасно студио. Неди е великолепен, работата е прекрасна и магията на чистата любов, която се случва в Urban House е невероятна. Опитайте, дори да нямате нужната смелост, и ще научите много за музиката и за себе си.

Добрин Юнгарев артист/музикант

Имах невероятно преживяване! Студиото е наистина невероятно и професионално. Хората от екипа - усмихнати и мили и знаят какво правят. Наистина много го харесах.

Ива Тодорова артист/музикант

Горещо препоръчвам звукозаписното студио. Момчетата и момичетата, техниката, качеството и отношението са на най-високо ниво и е удоволствие да се работи с тях!!!

Петък Бултрас

Приятно студио с усмихнати лица, които определено влагат старание в работата си. :) Харесва ми!

Силвия Ангелова

Много добри професионалисти! Работят бързо и качествено. Силно препоръчвам! :)

Венцислав Дуков

Прекрасни, такантливи млади хора! Очарование и удивително време пекарано с тях в звукозаписното студио! Ще се възползвам пак! Удивете се и вие!

Възраждане - Касис ООД

Мотивирани и вдъхновяващи хора. Безспорни професионалисти. Благодаря им сърдечно!

Илиана Христова

Това е едно от най-добрите звукозаписни студия в София.Супер модерна техника в съчетание с абсолютно професионален екип и атмосфера винаги води до отлични резултати.

Гергана Рускова

Добро местоположение, много приятен екип, висококачествено студийно оборудване и чудесно място за записване на музиката! Силно препоръчвам!

Иван Иванов

Чудесно звукозаписно студио с приятелски настроен персонал. Лесно е да се намери, добро оборудване, определено бих го препоръчал!

Joanna J.

Ако все още обсъждате, кое е най-доброто звукозаписно студио за вас - Urban House е точното място! Наистина приятна атмосфера!

Михаела Стефанова

Най-доброто звукозаписно студио с модерно оборудване и професионален персонал.

Мария Севова

Подкрепи ни

Помогнете ни да съберем средства за нашата "Стипендия за звукозапис”. Предоставяме безплатен запис, микс, мастъринг и продуциране на талантливи български изпълнители. Искаме да осигурим поне 10 стипендии всяка година, така че всяка дарена сума е важна, независимо от размера. Благодарим на всички, които ни помагат.
Или по банков път

Urban House Studio Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, услуги и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 897 988 633

Мейл: [email protected]

Затвори