Приятели

  • Подлезно са група от пламенни младежи, които изразяват екстравагантното си въображение като превръщат мрачните подлези в произведения на изкуството. Първият музикален подлез в България се появява именно чрез тях. Когато от RockSchool се запознахме с екипа на Подлезно си допаднахме много като хора и решихме да си помагаме с каквото можем. От RockSchool им помогнахме със осъществяване на записи на авторска песен и снимане на видео клип към нея. Същото така им помогнахме в организацията на едно музикално събитие в The Stage. От Подлезно ни отвърнаха с проект за облагородяване на задния ни двор. Идеята ни е да имаме дългосрочно партньорство с което да допринесем, с каквото можем, за разпалването на любовта към изкуството във все повече сърца.

  • „Под Моста“ е независима платформа за авторска журналистика. Нашият смисъл е да сме разказвачи на истории, които си струват. Каузата ни - да подкрепяме българската култура, изкуство и образование. Но най-вече да разкриваме смислените хора и инициативи, които стоят зад тях. Защото понякога „под моста“ се крият най-добрите истории.

  • Столична община - Дирекция "Култура" има за цел да изгради среда за развитие на културния живот в столицата, като подкрепя реализирането на проекти в сферата на културата и изкуствата с висока художествена стойност, спомага за постигане на поголямо разнообразие и динамика в културния живот на София, насърчава реализирането на проекти с фокус върху обществено значими теми и проблеми, привлича за участие гражданите в културния живот.

  • The Stage е дом на любовта към музиката и други изкуства.

    При нас могат да се провеждат концерти, обучения, работилници, тематични сбирки и всякакви други идеи, които биха подпомогнали развитието на културата ни като общество. Имаме сцена, професионално озвучаване и прекрасен екип. 

    Идеята ни е да даваме поле за изява на банди (големи и малки), експериментални проекти, солови изпълнители, интересни лектори и всякакви други проекти, които творят с любов, постоянство и креативност.

  • RockSchool също е част от фондация “Музика за България”, както и The Stage. RockSchool е музикално училище, където хора от всички възрасти могат да се опознаят музиката през различни музикални инструменти като бас, китара, пиано, пеене, барабани, гайда, цигулка и други. RockSchool редовно организира концерти, отворени уроци и изобщо всякакви събития, които обогатяват местната културата и обединяват хората в музикално общество.

Хората Oбичат Urban House Studio

Най-доброто студио в София! Винаги е удоволствие да записваш там. Страхотна атмосфера, невероятни хора и оборудване.

Георги Иванов клиент

Страхотна комуникация с хората от екипа в студиото. Чист професионализъм. Благодарим на Мелина и Неди, и на всеки, който е замесен.

Аделина Рудова артист/музикант

Беше наистина удоволствие да записваме в Urban House Studio. Екипът от усмихнати професионалисти направи преживяването още по-незабравимо и резултатите бяха невероятни. Благодаря ви, ще се върна отново! :)

Ели Александрова артист/музикант

Най-доброто студио!!! Определено препоръчвам! Песента стана за по-малко от седмица и е перфектна! ☺️☺️

Роби Азалиа артист/музикант

Прекрасно студио. Неди е великолепен, работата е прекрасна и магията на чистата любов, която се случва в Urban House е невероятна. Опитайте, дори да нямате нужната смелост, и ще научите много за музиката и за себе си.

Добрин Юнгарев артист/музикант

Имах невероятно преживяване! Студиото е наистина невероятно и професионално. Хората от екипа - усмихнати и мили и знаят какво правят. Наистина много го харесах.

Ива Тодорова артист/музикант

Горещо препоръчвам звукозаписното студио. Момчетата и момичетата, техниката, качеството и отношението са на най-високо ниво и е удоволствие да се работи с тях!!!

Петък Бултрас

Приятно студио с усмихнати лица, които определено влагат старание в работата си. :) Харесва ми!

Силвия Ангелова

Много добри професионалисти! Работят бързо и качествено. Силно препоръчвам! :)

Венцислав Дуков

Прекрасни, такантливи млади хора! Очарование и удивително време пекарано с тях в звукозаписното студио! Ще се възползвам пак! Удивете се и вие!

Възраждане - Касис ООД

Мотивирани и вдъхновяващи хора. Безспорни професионалисти. Благодаря им сърдечно!

Илиана Христова

Това е едно от най-добрите звукозаписни студия в София.Супер модерна техника в съчетание с абсолютно професионален екип и атмосфера винаги води до отлични резултати.

Гергана Рускова

Добро местоположение, много приятен екип, висококачествено студийно оборудване и чудесно място за записване на музиката! Силно препоръчвам!

Иван Иванов

Чудесно звукозаписно студио с приятелски настроен персонал. Лесно е да се намери, добро оборудване, определено бих го препоръчал!

Joanna J.

Ако все още обсъждате, кое е най-доброто звукозаписно студио за вас - Urban House е точното място! Наистина приятна атмосфера!

Михаела Стефанова

Най-доброто звукозаписно студио с модерно оборудване и професионален персонал.

Мария Севова

Подкрепи ни

Помогнете ни да съберем средства за нашата "Стипендия за звукозапис”. Предоставяме безплатен запис, микс, мастъринг и продуциране на талантливи български изпълнители. Искаме да осигурим поне 10 стипендии всяка година, така че всяка дарена сума е важна, независимо от размера. Благодарим на всички, които ни помагат.
Или по банков път

Urban House Studio Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, услуги и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 897 988 633

Мейл: [email protected]

Затвори