Услуги

Многоезичен дублаж и аудио продукция

Качественият звук е ключов елемент от добрия аудио или видео продукт. Без значение от вида, продължителността и темата на вашия видео или аудио материал, нашият екип ще помогне за предаването на посланието и настроението от музиката и гласа по най-добрия начин.


Записваме и продуцираме войсоувъри за аудио книги, реклами, онлайн обучения, видео уроци, документални филми, корпоративни материали и IVR (интерактивни гласови менюта) за частни и бизнес клиенти. 


Изготвяме професионален дублаж в акустично третирани зали с качествена техника. Разполагаме с разнообразен многоезичен каталог с гласове на български, английски, немски, френски, италиански, испански, холандски, хърватски, полски, албански, словенски и много други.

Записи

Предлагаме професионални студийни записи на албуми и сингли в акустично третирани помещения. Разполагаме с отличен набор от микрофони и техника, които да покрият всички ваши нужди.  


Правим и демо записи на солови изпълнители и групи, като всички изпълнители могат да присъстват в акустичната кабина и да записват заедно. Осъществяваме записи за радио и телевизия, филмова музика, реклами, джингли, аудио книги и други.


Изключително наблягаме на качеството на записите, защото те са изходният материал за всички останали етапи от пост продукцията. Колкото по-качествен и добре помислен е първоначалният запис, толкова по-бързо и лесно ще се постигне търсеният краен ефект.

 

Editing

Editing-ът е ключов етап в процеса на пост-продукцията, за да може една песен/албум или друг аудио материал да звучи чисто, стегнато и на професионално ниво.


По време на Editing фазата се извършва редакция на аудио файла като например:

  • Избиране на най-добрите аудио тракове
  • Премахване на вдишвания, кашлица, звънене на телефона или всеки друг нежелан звук
  • Премахване на повтарящи се диалози или звуци
  • Добавяне на интро / аутро на музика
  • Разтягане / скъсяване на аудио и звукови ефекти според дължината на видео материала.
  • Свързване на аудио, записано на различни сесии
  • Quantization
  • AutoTune - компютърно коригиране на гласово или музикално изпълнение

Mix & Mastering

Смесването дава достъп до всеки отделен инструмент и елемент в една песен, като създава баланс между тях. Мастерингът придава финална полировка и цялостно звучене на песента.

Смесването и мастерингът са етапите, в които се придава завършен облик на една песен/албум или аудио материал. Нашите инженери ще ви помогнат да предадете визията и емоционалното си послание по най-желания за вас начин. С тяхна помощ ще превърнете една добра песен в страхотна творба.

Предлагаме висококачествен mix и master, като не е задължително записите да са правени при нас.

Участие в Миксинг Процеса

Станете част от процеса по обработка и микс на вокалите за вашата песен, като работите заедно с нашите опитни инженери в студиото

Участвайте в подбирането и обработката на най-добрите take-ове от вашия запис, както и се включете активно във финалните фази на миксирането. Така ще имате възможност да проследите целия процес и да го направлявате в желаната от вас посока.

Продължителността на работата с аудио инженера варира в зависимост от сложността на песента и търсения от вас краен резултат. Услугата струва 50лв на час.

 

Запис на вокали с професионален вокален педагог

Наш професионален вокален преподавател ще присъства в студиото по време на звукозаписната сесия.

Ценните му съвети ще помогнат да се намали напрежението от записа и ще допринесат за постигането на най-добрия възможен резултат.

Услугата струва 40лв и се предлага само като допълнение към подаръчен ваучер или стандартна звукозаписна сесия в студиото.

 

Запис на drum sample-и

Направете композирането на нови песни много по-бързо, лесно и точно, като използвате професионално записани семпли на всяка част от вашия барабанен сет. Така винаги ще разполагате с барабанния звук, с който сте свикнали, харесвате и очаквате в песните си. 

В рамките на 30 мин сесия можете да запишете вашите drum sample-и, които ще получите в обработен и в суров аудио вариант. Услугата струва 80лв и се предлага само като допълнение към стандартна звукозаписна сесия в студиото.

Видео Продукция

Предлагаме професионален видео заснемане на ваше изпълнение в нашето студио. Това включва видео монтаж и продукция.

Услугата Видео Продукция е лесен и достъпен начин за създаване на музикален видео клип, който да бъде използван за промотиране на песен, албум или друг аудио продукт.

Продуциране

Като музикални продуценти ние можем да наблюдаваме всички аспекти от създаването на песен или албум. Това може да включва избор на песен, избор на музиканти, инструменти или вокалисти, както и как всички те пресъздават една обща визия.

Можем да помогнем с предаването на вашето виждане за песента или албума на всички участващи звена - аудио инженера, музикантите, певеца - и то по начин, който изкарва най-доброто от тях. Ще контролираме качеството на целия звукозаписен процес и ще съдействаме с аранжимент, композиция, миксиране и мастериране. Можем да помогнем и с идеи, креативност и обективност.

Композиране на Филмова Музика и Sound Design

Работим с опитни композитори, които могат да създадат най-подходящия саундтрак за игри, джингли, филми, реклами или друг ваш мултимедиен продукт. Така ще придадете уникалност на вашия проект и ще постигнете силно въздействие върху публиката. 

Друг инструмент за създаване на определена акустична среда и настроение във вашите мултимедийни проекти е чрез звуков дизайн. Това е процес на запис, обработка или генериране на аудио елементи, звуци и ефекти. Те ще подсилят вашето послание и ще вдигнат качеството на вашия краен продукт.

Ваучер за Звукозапис и Продукция

Един от най-прекрасните подаръци, които можеш да направиш на близък човек, е да му подариш музика. В Urban House Studio предлагаме възможността да подариш незабравимо преживяване на приятел с нашите ваучери за звукозапис и музикална продукция. От записаната песен ще остане страхотен спомен, на който ще може да се радвате винаги във времето. Виж повече тук.

Запис на песен за ентусиасти

Записът в професионално звукозаписно студио е прекрасно преживяване, подходящо за всички обичащи да се занимават с музика, дори и просто любителски. Не е нужно да си професионален музикант, за да се порадваш на магията на перфектна акустика и процеса на звукозапис. Виж повече тук.

Наем на сесиен музикант

Един опитен музикант може да ви помогне да развиете своята музика и да й придаде завършеното звучене, което търсите. Можете да използвате сесийните музиканти за помощ с аранжимент, композиция, концертни участия, запис на демо, сингъл, албум и други. Виж повече тук.

Цени

Звукозаписът и аудио продукцията са персонализирани услуги, които зависят от много фактори и затова ние определяме цените си само индивидуално след направено запитване. Свържете се с нас на [email protected]

Хората Oбичат Urban House Studio

Най-доброто студио в София! Винаги е удоволствие да записваш там. Страхотна атмосфера, невероятни хора и оборудване.

Георги Иванов клиент

Страхотна комуникация с хората от екипа в студиото. Чист професионализъм. Благодарим на Мелина и Неди, и на всеки, който е замесен.

Аделина Рудова артист/музикант

Беше наистина удоволствие да записваме в Urban House Studio. Екипът от усмихнати професионалисти направи преживяването още по-незабравимо и резултатите бяха невероятни. Благодаря ви, ще се върна отново! :)

Ели Александрова артист/музикант

Най-доброто студио!!! Определено препоръчвам! Песента стана за по-малко от седмица и е перфектна! ☺️☺️

Роби Азалиа артист/музикант

Прекрасно студио. Неди е великолепен, работата е прекрасна и магията на чистата любов, която се случва в Urban House е невероятна. Опитайте, дори да нямате нужната смелост, и ще научите много за музиката и за себе си.

Добрин Юнгарев артист/музикант

Имах невероятно преживяване! Студиото е наистина невероятно и професионално. Хората от екипа - усмихнати и мили и знаят какво правят. Наистина много го харесах.

Ива Тодорова артист/музикант

Горещо препоръчвам звукозаписното студио. Момчетата и момичетата, техниката, качеството и отношението са на най-високо ниво и е удоволствие да се работи с тях!!!

Петък Бултрас

Приятно студио с усмихнати лица, които определено влагат старание в работата си. :) Харесва ми!

Силвия Ангелова

Много добри професионалисти! Работят бързо и качествено. Силно препоръчвам! :)

Венцислав Дуков

Прекрасни, такантливи млади хора! Очарование и удивително време пекарано с тях в звукозаписното студио! Ще се възползвам пак! Удивете се и вие!

Възраждане - Касис ООД

Мотивирани и вдъхновяващи хора. Безспорни професионалисти. Благодаря им сърдечно!

Илиана Христова

Това е едно от най-добрите звукозаписни студия в София.Супер модерна техника в съчетание с абсолютно професионален екип и атмосфера винаги води до отлични резултати.

Гергана Рускова

Добро местоположение, много приятен екип, висококачествено студийно оборудване и чудесно място за записване на музиката! Силно препоръчвам!

Иван Иванов

Чудесно звукозаписно студио с приятелски настроен персонал. Лесно е да се намери, добро оборудване, определено бих го препоръчал!

Joanna J.

Ако все още обсъждате, кое е най-доброто звукозаписно студио за вас - Urban House е точното място! Наистина приятна атмосфера!

Михаела Стефанова

Най-доброто звукозаписно студио с модерно оборудване и професионален персонал.

Мария Севова

Подкрепи ни

Помогнете ни да съберем средства за нашата "Стипендия за звукозапис”. Предоставяме безплатен запис, микс, мастъринг и продуциране на талантливи български изпълнители. Искаме да осигурим поне 10 стипендии всяка година, така че всяка дарена сума е важна, независимо от размера. Благодарим на всички, които ни помагат.
Или по банков път

Urban House Studio Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, услуги и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 897 988 633

Мейл: [email protected]

Затвори