Запис на Песен за Ентусиасти

FB-Post23232

Записът в професионално звукозаписно студио е прекрасно преживяване, подходящо за всички обичащи да се занимават с музика, дори и просто любителски. Не е нужно да си професионален музикант, за да се порадваш на магията на перфектна акустика и процеса на звукозапис.

В нашето студио окуражаваме всеки, който иска да създава или пресъздава музика да опита професионален запис и да разбере и преживее процеса. Ние предразполагаме всички наши гости да се чувстват у дома, създавайки приятелска атмосфера и отношение.

Ще имаш възможност да се докоснеш до професионално музикално оборудване и да работиш с звуков инженер зад пулта, който ще ти дава ценни насоки и ще ти помогне да реализираш възможно най-доброто изпълнение.

Продължителността на записа на една песен е час и половина, а цената е 200лв. Ако искаш да добавиш и видео, с което да заснемем твоето изпълнение - доплащат се още 80лв. към цената. След записа, изпълнението ще премине през постпродукция и ще го получиш на .wav файл.

Музиката е едно от най-прекрасните неща, които човек може да подари - на близък или на себе си. В Urban House Studio даваме възможност да го направите, подарявайки ваучер за професионален звукозапис - един от популярните подаръци за рождени дни и други празници на хора, които обичат музиката.

Студио Urban House се намира на бул. Христо Ботев 89 в град София. При допълнителни въпроси или запитвания, не се колебайте да ни потърсите на [email protected] , а ние ще ви отговорим до няколко часа.

 Видеа на ентусиасти, които се осмелиха да запишат при нас:

Отзиви

Най-доброто студио в София! Винаги е удоволствие да записваш там. Страхотна атмосфера, невероятни хора и оборудване.

Георги Иванов клиент

Страхотна комуникация с хората от екипа в студиото. Чист професионализъм. Благодарим на Мелина и Неди, и на всеки, който е замесен.

Аделина Рудова артист/музикант

Беше наистина удоволствие да записваме в Urban House Studio. Екипът от усмихнати професионалисти направи преживяването още по-незабравимо и резултатите бяха невероятни. Благодаря ви, ще се върна отново! :)

Ели Александрова артист/музикант

Най-доброто студио!!! Определено препоръчвам! Песента стана за по-малко от седмица и е перфектна! ☺️☺️

Роби Азалиа артист/музикант

Прекрасно студио. Неди е великолепен, работата е прекрасна и магията на чистата любов, която се случва в Urban House е невероятна. Опитайте, дори да нямате нужната смелост, и ще научите много за музиката и за себе си.

Добрин Юнгарев артист/музикант

Имах невероятно преживяване! Студиото е наистина невероятно и професионално. Хората от екипа - усмихнати и мили и знаят какво правят. Наистина много го харесах.

Ива Тодорова артист/музикант

Горещо препоръчвам звукозаписното студио. Момчетата и момичетата, техниката, качеството и отношението са на най-високо ниво и е удоволствие да се работи с тях!!!

Петък Бултрас

Приятно студио с усмихнати лица, които определено влагат старание в работата си. :) Харесва ми!

Силвия Ангелова

Много добри професионалисти! Работят бързо и качествено. Силно препоръчвам! :)

Венцислав Дуков

Прекрасни, такантливи млади хора! Очарование и удивително време пекарано с тях в звукозаписното студио! Ще се възползвам пак! Удивете се и вие!

Възраждане - Касис ООД

Мотивирани и вдъхновяващи хора. Безспорни професионалисти. Благодаря им сърдечно!

Илиана Христова

Това е едно от най-добрите звукозаписни студия в София.Супер модерна техника в съчетание с абсолютно професионален екип и атмосфера винаги води до отлични резултати.

Гергана Рускова

Добро местоположение, много приятен екип, висококачествено студийно оборудване и чудесно място за записване на музиката! Силно препоръчвам!

Иван Иванов

Чудесно звукозаписно студио с приятелски настроен персонал. Лесно е да се намери, добро оборудване, определено бих го препоръчал!

Joanna J.

Ако все още обсъждате, кое е най-доброто звукозаписно студио за вас - Urban House е точното място! Наистина приятна атмосфера!

Михаела Стефанова

Най-доброто звукозаписно студио с модерно оборудване и професионален персонал.

Мария Севова

Подкрепи ни

От началото на декември започнахме събиране на средства за “Rockschool Стипендия 2019” - 6 месечна програма за интензивно музикално обучение. Искаме да осигурим поне 10 стипендии за хора, които копнеят да се развиват музикално, но са възпрепятствани по финансови причини, а само 1000лв. са необходими, за да покрият обучението на един ученик.
Или по банков път
Затвори