Запис на Песен за Ентусиасти

FB-Post23232

Записът в професионално звукозаписно студио е прекрасно преживяване, подходящо за всички обичащи да се занимават с музика, дори и просто любителски. Не е нужно да си професионален музикант, за да се порадваш на магията на перфектна акустика и процеса на звукозапис.

В нашето студио окуражаваме всеки, който иска да създава или пресъздава музика да опита професионален запис и да разбере и преживее процеса. Ние предразполагаме всички наши гости да се чувстват у дома, създавайки приятелска атмосфера и отношение.

Ще имаш възможност да се докоснеш до професионално музикално оборудване и да работиш с звуков инженер зад пулта, който ще ти дава ценни насоки и ще ти помогне да реализираш възможно най-доброто изпълнение.

Продължителността на записа на една песен е час и половина, а цената е 200лв. Ако искаш да добавиш и видео, с което да заснемем твоето изпълнение - доплащат се още 80лв. към цената. След записа, изпълнението ще премине през постпродукция и ще го получиш на .wav файл.

Музиката е едно от най-прекрасните неща, които човек може да подари - на близък или на себе си. В Urban House Studio даваме възможност да го направите, подарявайки ваучер за професионален звукозапис - един от популярните подаръци за рождени дни и други празници на хора, които обичат музиката.

Студио Urban House се намира на бул. Христо Ботев 89 в град София. При допълнителни въпроси или запитвания, не се колебайте да ни потърсите на [email protected] , а ние ще ви отговорим до няколко часа.

 Видеа на ентусиасти, които се осмелиха да запишат при нас:

Затвори