Urban House Studio ще ви помогне да направите незабравим подарък за предстояща сватба, ергенско парти или моминско парти. В уютната и артистична атмосфера на нашето звукозаписно студио, всеки може да преживее усещането от запис на песен в професионална среда или да се докосне до магията на музикалните инструменти. 


Това преживяване е подходящо за:

 • младоженец или младоженка, която иска да изненада своята половинка
 • кумове на сватба търсещи уникален подарък за младоженците
 • близки приятели, които участват в моминско или ергенско парти и искат да зарадват булката или младоженеца
 • гости на сватба, които търсят запомнящ се подарък за този специален ден

Какво предлагаме?  

 • Изненада за моминско или ергенско парти под формата на запис на любима песен в професионално студио - младоженецът или младоженката ще имат на разположение 2 часа за звукозаписната сесия. След това нашите аудио инженери ще направят професионална пост-продукция на песента, за да извлекат максимума от записа и да оформят песента като завършен продукт, който ще получите в .wav файл. Можете да пуснете песента в деня на сватбата и да изненадате всички гости. Цената на тази услуга е 250лв
 • При желание може да се направи и видео на звукозаписната сесия, което се заплаща допълнително - цена 150лв 
 • Музикална работилница с инструменти по избор - младоженецът или младоженката могат да се запознаят отблизо и да посвирят на един или повече музикални инструменти под ръководството на професионален преподавател - цена от 30лв / преподавател / час

Как да резервирате?

 • Свържете се с нас, за да изберем заедно най-подходящия пакет от услуги за вашия конкретен случай и да резервираме желаната от вас дата 
 • Услугите могат да се предплатят на място, в рецепцията на RockSchool или по банков път с основание за плащане: Музикален подарък за младоженци + Име и Фамилия на: 
  Рокскул.БГ ЕООД 
  Централна Кооперативна Банка  
  IBAN: BG67CECB979010C3079300   
 • Urban House Studio се намира на бул. Христо Ботев 89 в град София - при допълнителни въпроси - не се колебайте да ни потърсите на [email protected] 

Това преживяване е подходящо за всеки, който обича музиката. Не е необходимо да имате предишен опит или да сте професионален музикант. В уютна атмосфера и приятелско отношение, нашият звуков инженер ще помогне на всеки да постигне най-добрия възможен резултат. Очакваме ви!

Testimonials

Най-доброто студио в София! Винаги е удоволствие да записваш там. Страхотна атмосфера, невероятни хора и оборудване.

Георги Иванов клиент

Страхотна комуникация с хората от екипа в студиото. Чист професионализъм. Благодарим на Мелина и Неди, и на всеки, който е замесен.

Аделина Рудова артист/музикант

Беше наистина удоволствие да записваме в Urban House Studio. Екипът от усмихнати професионалисти направи преживяването още по-незабравимо и резултатите бяха невероятни. Благодаря ви, ще се върна отново! :)

Ели Александрова артист/музикант

Най-доброто студио!!! Определено препоръчвам! Песента стана за по-малко от седмица и е перфектна! ☺️☺️

Роби Азалиа артист/музикант

Прекрасно студио. Неди е великолепен, работата е прекрасна и магията на чистата любов, която се случва в Urban House е невероятна. Опитайте, дори да нямате нужната смелост, и ще научите много за музиката и за себе си.

Добрин Юнгарев артист/музикант

Имах невероятно преживяване! Студиото е наистина невероятно и професионално. Хората от екипа - усмихнати и мили и знаят какво правят. Наистина много го харесах.

Ива Тодорова артист/музикант

Горещо препоръчвам звукозаписното студио. Момчетата и момичетата, техниката, качеството и отношението са на най-високо ниво и е удоволствие да се работи с тях!!!

Петък Бултрас

Приятно студио с усмихнати лица, които определено влагат старание в работата си. :) Харесва ми!

Силвия Ангелова

Много добри професионалисти! Работят бързо и качествено. Силно препоръчвам! :)

Венцислав Дуков

Прекрасни, такантливи млади хора! Очарование и удивително време пекарано с тях в звукозаписното студио! Ще се възползвам пак! Удивете се и вие!

Възраждане - Касис ООД

Мотивирани и вдъхновяващи хора. Безспорни професионалисти. Благодаря им сърдечно!

Илиана Христова

Това е едно от най-добрите звукозаписни студия в София.Супер модерна техника в съчетание с абсолютно професионален екип и атмосфера винаги води до отлични резултати.

Гергана Рускова

Добро местоположение, много приятен екип, висококачествено студийно оборудване и чудесно място за записване на музиката! Силно препоръчвам!

Иван Иванов

Чудесно звукозаписно студио с приятелски настроен персонал. Лесно е да се намери, добро оборудване, определено бих го препоръчал!

Joanna J.

Ако все още обсъждате, кое е най-доброто звукозаписно студио за вас - Urban House е точното място! Наистина приятна атмосфера!

Михаела Стефанова

Най-доброто звукозаписно студио с модерно оборудване и професионален персонал.

Мария Севова

Support us

Help us raise funds for our “Recording Scholarship.” We provide free recording, mixing, mastering, and production of talented Bulgarian artists. We want to provide at least 10 scholarships each year, so every donation is important, regardless of size. Thanks to all who help us.
Or bank transaction

Urban House Studio Newsletter

Be the first to know about all our new initiatives, services, and activities!
We will not spam, we promise :)

Contacts

Address: 89 Hristo Botev Blvd, Sofia

Phone: +359 897 988 633

Mail: [email protected]

Close