"Любов към музиката, постоянство и отдаденост." - Интервю с Пенчо Цочев

Пенчо Цочев (с творчески псевдоним Pangura) е един от участниците в първото издание на Музикален Акселератор 2021. Това е програма за развитие на млади български музиканти, организиранa от RockSchool, с подкрепата на Община София. Пенчо имаше възможност да запише своята песен “Partner in Crime” в Urban House Studio, като към нея беше заснет и студиен видео клип. Поговорихме си с него за музиката като начин за себеизразяване. Приятно четене!

 

Как започнa да се занимаваш с музика и на какво те е научила тя?

Първата ми среща с музиката беше доста случайна и на ранна възраст. От тогава тя се превърна в начин на живо. Mного съм благодарен за това, защото тя ме научи на търпение и на постоянство.

 

Кой е любимият ти изпълнител или този, който те е докоснал най-много? Албум? Песен?

През годините съм минал през много различни стилове музика и смятам, че точно това ме е изградило като артист. Любимите ми изпълнители са: Jon Bon Jovi, Slash, Finneas, Nat King Cole, Frank Sinatra, Bob Dylan.

 

 

Планираш ли да включиш други музиканти в твоя музикален проект и как очакваш те да го надградят? 

Винаги се опитвам да разширя мирогледа си с възможно най-различни музикални проекти - от джаз до метъл музика. В момента се занимавам сериозно с проекта на много талантлива певица (също част от програмата) и тя ще участва в  една песен от моя албум.

 

Какво вдъхновява твоето творчество? Как протича твоят процес на създаване на нова песен?

Моята музика е начинът ми на себеизразяване, затова по-голямата част от творчеството ми е вдъхновено от емоции, случки и хора от личният ми живот.

 

Коя е песента, с която участваш в Музикалния Акселератор на RockSchool и каква е нейната история?

Песента с коята участвам в Музикалния Акселератор се казва "Partner In Crime". Написах я преди 7 години, но все още е актуална като смисъл за мен. Песента представя нещо което е заложено във всеки един от нас, в крайна сметка всички търсим някого с когото да споделим хубавите и лошите моменти.

 

 

Кои са трите неща, които ще си вземеш от участието ти в Музикалния Акселератор?

Най-значимото нещо за мен което се случи по време на участието ми в програмата е че се запознах с Деница Николова. Оказа се, че имаме сходни виждания. Започнахме да правим музика заедно и доста се сближихме в процеса.

 

Коя е най-запомнящата се случка, която си имал в звукозаписно студио? 

От 2 години записвам в домашно студио. С колегите ми от моята тинейджърска рок група се захванахме с нов проект това лято и прекарвахме от 5 до 8 часа в студиото на ден.

През това време се случиха много забавни неща, но може би най-готината случка беше, когато искахме да запишен перкусии за атмосфера. Използвахме стари чинели, пригодени четки от метла и стойки от счупени въдици. В крайна сметка се получи доста интересно и беше много забавно.

 

Какво най-много ти харесва в Urban House Studio и защо би го препоръчал?

Най-много ми хареса характерът и отношението на хората, които работят в Urban House Studio. Апаратурата също е на доста високо ниво.

 

Kои според теб са най-важните фактори за успеха на един музикален изпълнител?

Най-важните фактори според мен са любов към музиката, постоянство и отдаденост.

 

 

Какви са музикалните ти цели и мечти?

Целта ми е моята музика да повлияе на някого по същия начин, по които влияе на мен. Да помогна на други артисти да превърнат музикалните си идеи в реалност и да предам знанията си някой ден.

 

Не забравяйте да последвате Pangura в Instagram и Youtube, за да разберете първи за неговите нови песни.

Хората Oбичат Urban House Studio

Най-доброто студио в София! Винаги е удоволствие да записваш там. Страхотна атмосфера, невероятни хора и оборудване.

Георги Иванов клиент

Страхотна комуникация с хората от екипа в студиото. Чист професионализъм. Благодарим на Мелина и Неди, и на всеки, който е замесен.

Аделина Рудова артист/музикант

Беше наистина удоволствие да записваме в Urban House Studio. Екипът от усмихнати професионалисти направи преживяването още по-незабравимо и резултатите бяха невероятни. Благодаря ви, ще се върна отново! :)

Ели Александрова артист/музикант

Най-доброто студио!!! Определено препоръчвам! Песента стана за по-малко от седмица и е перфектна! ☺️☺️

Роби Азалиа артист/музикант

Прекрасно студио. Неди е великолепен, работата е прекрасна и магията на чистата любов, която се случва в Urban House е невероятна. Опитайте, дори да нямате нужната смелост, и ще научите много за музиката и за себе си.

Добрин Юнгарев артист/музикант

Имах невероятно преживяване! Студиото е наистина невероятно и професионално. Хората от екипа - усмихнати и мили и знаят какво правят. Наистина много го харесах.

Ива Тодорова артист/музикант

Горещо препоръчвам звукозаписното студио. Момчетата и момичетата, техниката, качеството и отношението са на най-високо ниво и е удоволствие да се работи с тях!!!

Петък Бултрас

Приятно студио с усмихнати лица, които определено влагат старание в работата си. :) Харесва ми!

Силвия Ангелова

Много добри професионалисти! Работят бързо и качествено. Силно препоръчвам! :)

Венцислав Дуков

Прекрасни, такантливи млади хора! Очарование и удивително време пекарано с тях в звукозаписното студио! Ще се възползвам пак! Удивете се и вие!

Възраждане - Касис ООД

Мотивирани и вдъхновяващи хора. Безспорни професионалисти. Благодаря им сърдечно!

Илиана Христова

Това е едно от най-добрите звукозаписни студия в София.Супер модерна техника в съчетание с абсолютно професионален екип и атмосфера винаги води до отлични резултати.

Гергана Рускова

Добро местоположение, много приятен екип, висококачествено студийно оборудване и чудесно място за записване на музиката! Силно препоръчвам!

Иван Иванов

Чудесно звукозаписно студио с приятелски настроен персонал. Лесно е да се намери, добро оборудване, определено бих го препоръчал!

Joanna J.

Ако все още обсъждате, кое е най-доброто звукозаписно студио за вас - Urban House е точното място! Наистина приятна атмосфера!

Михаела Стефанова

Най-доброто звукозаписно студио с модерно оборудване и професионален персонал.

Мария Севова

Подкрепи ни

Помогнете ни да съберем средства за нашата "Стипендия за звукозапис”. Предоставяме безплатен запис, микс, мастъринг и продуциране на талантливи български изпълнители. Искаме да осигурим поне 10 стипендии всяка година, така че всяка дарена сума е важна, независимо от размера. Благодарим на всички, които ни помагат.
Или по банков път

Urban House Studio Newsletter

Разбирай първи за всички наши нови инициативи, услуги и дейности!
Няма да прекаляваме с кореспонденцията, обещаваме :)

Контакти

Адрес: гр. София, бул. Христо Ботев 89

Телефон: +359 8820 43522

Мейл: [email protected]

Затвори